Wednesday, March 21, 2012

Tania Budi slabeste cu o zi de post! Iata ce mananca!


Tania Budi reuseste sa isi mentina silueta in limite normale. Chiar daca uneori cada prada ispitelor culinare, ea spune ca slabeste 2-3 kilograme in doar o zi de tinut post. Iata ce mananca atunci.

Tania Budi spune reuseste sa slabeasca 2-3 kilograme in doar o zi de tinut post. In cele 24 de ore, ea alege sa consume doar fructe iar acest regim fulger pare sa dea roade, dupa spusele ei.
"Mie imi place sa ma simt bine fizic. Cand pun 2-3 kilograme in plus, am grija sa nu pun mai mult, sa le dau pe astea jos printr-o zi de post, numai cu fructe. E ca si o zi de post negru si e foarte sanatos.

Mananc doar fructe si beau apa o zi. A doua zi stomacul e mult mai mic si mananc putin. Cantitatea este secretul", a declarat Tania Budi pentru perfecte.ro.

Gabriela Cristea, minus 15 kg cu dieta personalizata



Kilogramele in plus i-au dat mari batai de cap si Gabrielei Cristea. Surprinsa cu colacei si cu celulita de paparazzi, prezentatoarea a decis sa declare razboi grasimii.

Asa ca de aici si pana la a trece la un regim de viata sanatos, bazat pe o dieta personalizata, nu a mai fost decat un pas. Evident, nu a lipsit nici sportul.
„In fiecare luna merg la medicul nutritionist Veronica Daghe, ii spun cam ce as vrea sa mananc, dar mai ales ce pofte am, de dulciuri, fructe etc. Ea mi le introduce in dieta si astfel nu am nici un moment senzatia ca acest regim ma limiteaza cu ceva", a declarat vedeta pentru Libertatea.
Astfel, fostul iepuras Playboy a reusit sa slabeasca 15 kilograme. La cele trei mese importante si doua gustari pe zi se adauga sala de cinci ori pe saptamana, dar si multa apa sau ceaiuri.

Tuesday, March 20, 2012

Nutriţionista Gabrielei Cristea prezintă principiile dietei personalizate


Dr. nutriţionist Veronica Daghie, medicul sub supravegherea căruia vedeta Kanal D Gabriela Cristea-Toader îşi ţine sub control greutatea, a deschis zilele trecute un nou centru de consultaţii în nutriţie unde a prezentat câteva principii de care trebuie să ţinem seama când vine vorba de masa de Crăciun, pentru a ne menţine constantă greutatea.


De asemenea, cu ocazia acestui eveniment, Gabriela Cristea a vorbit despre importanţa unei diete personalizate şi despre regimul de viata pe care l-a adoptat în urmă cu câteva luni, pentru a pierde în greutate dar mai ales pentru a se menţine după rezultatele obţinute.

Dana Savuica se mentine in forma cu dieta personalizata


Dana Savuica, primul iepuras Playboy autohton, se mentine in forma cu o dieta personalizata, pe care nu a vrut sa o dezvaluie.
„Nu vreau sa spun in ce consta dieta, pentru ca oricum ea e personalizata, nerecomandata unei alte persoane. Oricum, mananc normal, trei mese pe zi cu doua gustari intre ele. Mananc mai incet, astfel incat creierul sa proceseze informatia ca stomacul e plin. Beau multe lichide, in special apa plata si nu bauturi carbogazoase”, marturiseste Dana Savuica, recunoscand ca seara bea cate o cana de ceai Zein, iar in paralel ia si capsule de slabit din aceeasi gama.
Pentru Dana, dieta a fost cu atat mai grea cu cat este un antitalent la gatit, dupa cum scrie Click. Din fericire, a stiut sa isi aleaga partenerul de viata. Sotul ei este pasionat de bucatarie, ceea ce face restrictiile alimentare mai usor de suportat.